zaljubljeni do ušiju

Zbog njene lepote uzdišemo, zbog njenih modnih lekcija ne trepćemo: Ovo je muškarac koji je osvojio srce jedne od najlepših žena na svetu

0

Bivša mis sveta i jedna od najpopularnijih zaljubljenica u modu već dve godine je u srećnoj vezi sa zgodnim sportistom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Olivija Kulpo, žena čijem se stilu divimo iz dana u dan, uživa u ljubavi s igračem američkog fudbala Denijem Amendolom. Pre nekoliko dana, ona je na svom profilu na Instagramu otkrila da je svog dečka na jednom meču podrila s terena i oduševila pratioce njihovom romantičnom fotografijom.

 

 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

 

Ovo je samo jedna u nizu fotografija koje svedoče o njihovoj zaljubljenosti i sreći, a interesantno je da Deni i Olivija, koji su u vezi od februara 2016. godine, nikada nisu krili svoju ljubav.

 

 

Naime, oni se sve vreme zajedno pojavljuju na događajima u Holivudu i dele fotografije sa svojih čestih i uzbudljivih putovanja.

 

 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

 

Olivija Kulpo je, inače, 2012. godine osvojila titulu Mis sveta, a i te kako koristi slavu koju je potom stekla. Ona je jedna od najuticajnijih trendseterki na planeti, poigrava se modom i uživa u njoj, a osvojila je i srce jednog od najatraktivnijih sportista u Americi. Šta joj više treba?

 

1 / 4 Foto: Profimedia
makonda-tracker