skandal na pomolu

Sećaš li se kad si pozvao maloletnu devojku u sobu? Još jedan holivudski glumac optužen za seksualno zlostavljanje

0

Nakon što je javno uputio podršku koleginicama koje su žrtve seksualnog nasilja, zgodni glumac suočava se sa šokantnim optužbama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na dodeli Zlatnih globusa održanoj pre dve večeri u Los Anđelesu, gotovo sve dame bile su odevene u crno u znak podrške žrtvama seksualnog zlostavljanja u Holivudu, dok su muškarci nosili bedževe. Među njima je bio i Džejms Franko, koji je bio među nagrađenima te večeri - on je osvojio Zlatni globus za film The Disaster artist.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Međutim, njega na društvenim mrežama nisu dočekale samo čestitke, već i šokantne optužbe. Lavinu je pokrenula glumica Vajolet Pejli, koja je napisala:

 

- Sladak ti je taj bedž, Džejmse. Sećaš li se kad si mu u automobilu gurao glavu ka svom polnom organu? Ili onda kad si moju drugaricu pozvao u hotelsku sobu - a imala je 17 godina? nakon što si već uhvaćen kako to radiš s drugom sedamnaestogodišnjakinjom?

 

 

Potom se oglasila i njena koleginica Sara Titer-Kaplan, koja je istakla da ju je Franko naterao da snimi golišave scene iako to nije stajalo u ugovoru, kao i da je za to dobila svega sto dolara.

 

Franko se do sada nije oglasio povodom ovih optužbi.

makonda-tracker