imale su svoje razloge

300 njihovih koleginica je ispunilo obećanje: Samo tri zvezde nisu obukle crno za dodelu Zlatnih globusa (FOTO)

0

Kao što je i bilo najavljeno, većina holivudskih glumica crvenim tepihu je prošetala u odevnim kombinacijama kojima dominira crna boja. Međutim, njih tri to nisu učinile...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Oko tri stotine svetski poznatih glumica, uključujući Nikol Kidman, Evu Longoriju, Saru Džesiku Parker, Vajolu Dejvis i Riz Viterspun, odlučilo je da koleginicama koje su pretrpele seksualno zlostavljanje pruži podršku tako što će se na prestižnom događaju pojaviti u crnom.

 

U pitanju je deo pokreta Time's Up, koji ima za cilj borbu protiv seksualnog nasilja u filmskoj industriji i koji je započet nakon što više desetina šokantnih optužbi za zlostavljanje koje su imali priliku da čitamo u proteklih mesecima.

 

 

Međutim, nisu sve zvanice dodele Zlatnih globusa odlučile da na ovakav način pruže podršku kolegama, a svetska javnost danas ističe da smo imali priliku da svega tri dame vidimo u odevnim kombinacijama bez crne boje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Barbara Majer

 

1 / 3 Foto: EPA/MIKE NELSON

 

Nemačka glumica i model našla se na više lista najgore odevenih na crvenom tepihu na sinoćnom događaju. Ona se opredelila za providnu haljinu kojom dominira roze boja i ukrašena j cvertnim motivima, koju je kombinovala s klač tašnicom.

 

Blanka Blanko

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Američka glumica Blanka Blanko je na dodelu Zlatnih globusa došla u seksepilnoj haljini crvene boje koja ističe dekolte i njene besprekorno izvajane noge. Namerno (zbog činjenice da nije nosila crno) ili slučajno, modni kritičari i nju svrstavaju i najlošije odevene zvezde.

 

 

Meher Tatna

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Predsednica Holivudske asocijacije stranih medija odlučila da je ponese odeću crvene boje i o tome je javno govorila.

 

- To je kulturološka stvar - izjavila Tatna, inače indijska novinarka. - Kada slavite, ne nosite crno.

 

Ona je dodala da je haljinu birala sa svojom majkom, koja je u Mumbaju pratila prenos ovog prestižnog događaja.

 

- Bila bi zgrožena da nosim crno. Ovo je za moju mamu - objasnila je Tatna.

makonda-tracker