dugo su se izbegavale

Susret koji svet čeka godinama: Dženifer Aniston i Anđelina Džoli konačno oči u oči!

1

Spadaju u najuspešnije i najvoljenije glumice u Holivudu, ali to nije jedino što ih spaja. Opšte je poznato da ih vezuje - ili, bolje rečeno, razdvaja - i njihov bivši suprug Bred Pit.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Još nas samo dan deli od dodele Zlatnih globusa. Sezona filmskih nagrada pomalo se zahuktava, a s njima na površinu izlaze i sočne priče iz života poznatih i slavnih. Prema najavama organizatora, po prvi put na dodeli bi trebalo da se susretnu Dženifer Aniston i Anđelina Džoli.

 

Osim sjajnih glumačkih karijera ove žene povezuje, bolje rečeno razdvaja, jedan muškarac. Reč je o Bredu Pitu, koji je upravo zbog Anđeline okončao svoj petogodišnji brak sa Dženifer.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Slavne dame trebalo bi da se nađu u ulozi prezentera, a zanimljivo je i to što će se navodno čak i na bini naći u isto vreme. Mnoge je ova informacija začudila s obzirom da je dobro poznato da su se do sada njih dve vešto izbegavale.

 

Poslednji put na istom mestu našle su se 2015. godine na dodeli Critics Choice Awards, ali tada su se organizatori pobrinuli da jedna drugu ne vide, piše US Magazine.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker