sud doneo odluku

Zanemela je od šoka kad je čula šta se dogodilo: Okončan sudski proces nakon smrti mladića u kući Demi Mur

0

Demi Mur (55) su prošle godine tužili roditelji mladića Edenilsona Stivena Valea, koji se 2015. godine utopio u bazenu njene vile u Los Anđelesu. Nesreća se dogodila na raskalašnoj privatnoj zabavi, a glumica je bila van grada u to vreme.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Valeovi roditelji, Džordž i Marija, zahtevali su odštetu veću od 25.000 dolara, jer su smatrali da glumica snosi odgovornost, s obzirom da bazen nije imao oznake dubine, a po ivicama bazena je dekorativno kamenje koje smeta plivačima. Takođe, temperatura vode u bazenu bila je 39 stepeni i sumnja se da je ugrozila Edenilsonovo funkcionisanje mozga.


Snimak koji je uznemirio ceo svet: Demi Mur ljubi u usta maloletnika (VIDEO)
 

Ipak, porodica Vale uspela je da se nagodi sa holivudskom glumicom, ali nije poznato koliku svotu novca im je ona dala.

 

- Obe strane su se sporazumno dogovorile i zatražile od suda da odbaci slučaj - kaže Demin advokat, nakon čega je Demi zvanično oslobođena optužbe.

 

I Demi Mur ume da pogreši: Jedan detalj je urbanu i mladalačku kombinaciju pretvorio u izdanje u kojem se ne ide ni do prodavnice

 

- Zanemela sam od šoka u trenutku kad sam čula šta se dogodilo u mojoj kući. Gubitak deteta je nezamisliva tragedija i moje srce je sve vreme bilo uz porodicu Vale. Moj pomoćnik je organizovao zabavu i nisam znala za nju, a mladić je bio ilegalno u kući - rekla je prošle godine.


 

 

makonda-tracker