šok!

Roditelji su joj poginuli na licu mesta: Slavna glumica se bori za život nakon saobraćajne nesreće!

0

Dvadesetosmogodišnja glumica i njena mlađa sestra trenutno su u bolnici, a lekari pokušavaju da im spasu živote, javljaju svetski mediji.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Australijanska glumica Džesika Falkholt (28) i njena sestra Anabel (21) su trenutno u bolnici gde se lekari bore za njihov život nakon saobraćajne nesreće u kojoj su oba njihova roditelja momentalno poginula.

 

Veruje se da je do nesreće došlo zbog automobila koji je išao u suprotnom smeru, a pored Džesikin roditelja Larsa i Vivijen, poginuo je i muškarac iz drugog vozila.

 

Smrti zbog kojih je ceo svet plakao: Ove poznate ličnosti su nas napustile u 2017. godini (FOTO)

 

Džesika i Anabela su helikopterom odvezene u bolnicu nakon što ih je policija izvukla iz onoga što je ostalo od njihovog automobila u trenutku kada su vozila već počela da gore.

 

Falkholt je tumačila lik Houp Morison u australijanskoj seriji Home and Away, a nedavno je snimila film Harmony, gde tumači glavnu ulogu i očekuje se da film izađe u bioskope naredne godine.

 

 

- Bili su vrlo bliska porodica i pre nesreće su išli da zajedno provedu miran vikend. Džesika je divna osoba - rekao je prijatelj porodice za Sydney Morning Herald.

 

Šef policije je istakao da su glumica i njena sestra u kritičnom stanju, i da je ishod neizvestan.

 

makonda-tracker