tuga

Poslao je oproštajnu poruku veoma važnoj osobi: Poznati holivudski glumac sa naših prostora emotivnim pismom uputio poslednje zbogom (FOTO)

0

Gledali smo ga u hit seriji "Hitna pomoć" u kojoj je tumačio glavnu ulogu rame uz rame sa Džordž Klunijem...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gledali smo ga u hit seriji "Hitna pomoć" u kojoj je tumačio glavnu ulogu rame uz rame sa Džordž Klunijem. To je Goranu Višnjiću donelo ekstremnu popularnost u Americi i vinulo ga je u sam vrh Holivuda gde je ostao do danas.

 

Povodom strave koja je zahvatila Kaliforniju, oglasio se Goran Višnjić: Nikada nam tolika vatra nije bila bliže (VIDEO)

 

Goran Višnjić je sve ljubitelje ove serije rastužio kada je na društvenim mrežama podelio emotivan status u kojem se oprostio od prijatelja, lekara Džon Fonga koji je preminuo, a upravo on mu je pomogao da se dobro pripremi za ulogu u popularnoj seriji koja se prikazivala 1994, i u našoj zemlji je bila jedna od najpopularnijih.

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Džon Fong je zapravo bio stručni savetnik na setu sve vreme dok se snimala serija i Goran je nastavio da se druži sa njim i decenijama

 

- Prvo sam mislio da bi bilo previše lično da ovde pišem o nečemu ovakvom, ali imam osećaj da bi se Džonu svidelo. Verovatno bi se smejao i zezao me zbog ovoga. Moram da priznam da ne mogu da verujem da više nije sa nama. Ne mogu rečima da opišem ovog nesebičnog čoveka, pravog prijatelja i neverovatnog učitelja - napisao je Višnjić koji je igrao Luku Kovača u seriji i to od 1999. do 2008, u čak devet sezona serije.

Goran je preneo i reči koje je ovim tužnim povodom napisala njegova supruga:

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker