verovali ili ne

Drugar kakvog bi svako poželeo: Džordž Kluni okupio četrnaestoricu prijatelja i uradio nešto čemu se Holivud danima čudi

0

Poznati glumac je dugo razmišljao kako da se oduži svima koji su mu pomogli na putu ka uspehu. Pronašao je neverovatan način!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Biznismen Rendi Gerber, inače suprug supermodela Sindi Kraford, najbolji je prijatelj glumca Džordža Klunija. Iako retko govori o svom prijateljstvu s poznatim holivudskim zavodnikom, on je nedavno podelio priču koja je prijatno iznenadila i one koji nisu Klunijevi obožavaoci.

 

Zbog dece je spreman na sve: Džordž Kluni jeste zvezda ali jednim potezom pokazao da je kao sav normalan svet

 

Naime, Džordž je okupio Gerbera i još trinaestoricu bliskih prijatelja i poklonio svima po milion dolara!

 

 

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on

 

Kad smo se okupili, počeo je govor. Rekao je da nam je zahvalan jer smo mu pomogli da kad je tek stigao u Los Anđeles, spavao na našim kaučima kad nije imao gde da prenoći i dodao da bez nas ne bi mogao da bude tu gde je sad. Rekao je da želi da znamo koliko mu značimo, kao i da zna da neki od nas nisu u zadovoljavajućoj finansijskoj situaciji. Zato nam je dao novac - da ne bismo morali da brinemo o školovanju dece, plaćanju hipoteka i slično – ispričao je Rendi Gerber.

 

Pored toga, Kluni je svojim prijateljima platio i porez! Gerber je istakao da je odbio novac, ali mu je Džordž rekao da, ako on odbije, niko drugi neće dobiti pomenuti novac, pa je suprug Sindi Kraford bio prinuđen da pristane na dogovor.

 

***

POGLEDAJTE

Jedan od njih ima čak 65 godina: Petorica glavnih aktera ženskih snova koji stare kao vino

 

 

makonda-tracker