godinama mu se dopadala

Jedva je skupio hrabrost da joj se javi: Bred Pit u vezi s 26 godina mlađom glumicom?

0

Nakon razvoda od Anđeline Džoli, američki mediji povezivali su slavnog glumca s brojnim koleginicama, a najnovija je mlada oskarovka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kako piše američki magazin Star, Bred Pit (53) godinama se izdaleka divio mladoj Dženifer Lorens (27), a sada je navodno uspeo da osvoji njeno srce!

 

Bred Pit konačno priznao: Najveća greška u mom životu? To što sam ostavio Dženifer zbog Anđeline

 

Lepa glumica koja je nedavno raskinula veridbu s režiserom Darenom Aronovskim i čuveni glumac, kako pišu američki portali, već neko vreme se viđaju, a predstavnici sedme sile navodno su pre nekoliko večeri spazili par tokom noćnog izlaska.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

- Zajedno su uživali u mnogim noćima. Između njih postoji intenzivna veza - izjavio je izvor blizak Pitu.

 

On je ispričao i da je Bred došao do Dženiferinog broja telefona preko zajedničkog prijatelja, kao i da je glumac bio veoma nervozan pre nego što je kontaktirao sa Dženifer. Prijatelji su ga, međutim, ubedili da treba da napravi prvi korak.

 

S druge strane, drugi izvori ispričali su za britanski Daily Mail da ove priče nemaju veze sa istinom. Svakako, treba ih uzeti s rezervom, budući da su Breda od razvod povezivali sa Sijenom Miler, Selenom Gomez, Kejt Hadson i Elom Purnel, a nedavno i s princezom Šarlot Kasiragi, unukom legendarne Grejs Keli.

 

makonda-tracker