okružen damicama

Uskoro stiže treća ćerkica: Najzabavniji tata u svetu slavnih na neodoljiv način podelio srećne vesti (FOTO)

0

Dvejn Džonson, poznatiji kao Stena, okružen je malim damama i, kako ističe, ne bi voleo da je drugačije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Četrdesetpetogodišnji glumac Dvejn Džonson od 2007. godine je u vezi s pevačicom Loren Hašijan, s kojom ima dvogodišnji ćerkicu Džasmin, a iz prethodnog braka čuveni holivudski snagator ima ćerku Simon (16). To nije sve - sada će se njegovoj porodici pridružiti još jedna devojčica!

 

Tate dobro znaju koliko su slatke ove muke: Poznati glumac ulepšao Uskrs svojoj mezimici PREDIVNIM IZNENAĐENjEM (VIDEO)

 

Glumac je srećne vesti podelio sa svojim obožavaocima objavivši na društvenoj mreži Instagram fotografiju svoje mlađe ćerke pored jelke, uz natpis:

Biće devojčica! Ne mogu da dočekam da postanem starija sestra!!! I da konačno budem šef!"

 

A post shared by therock (@therock) on

 

U opisu ove fotografije glumac je istakao da su on i Loren bezgranično zahvalni na ovom blagoslovu.

 

- Plus, Džezi je uzbuđena jer će biti šefi moći da štiti svoju malu sestru. Još jednom, veliki tata je okružen prelepim estrogenom i divnom, moćnom ženskom silom. Sve devojčice. Jedan momak. I jedna kuca dečak. Ne bih voleo da je ikako drugačije - istakao je Džonson.

 

Inače, iako je poznat kao jedan od najmišićavijih glumaca u Holivudu, Dvejn Džonson je izuzetno nežan tata, koji najradije vreme provodi igrajući se sa svojim ćerkama. Za Uskrs ove godine, on je oduševio sve svoje pratioce podelivši priču o tome kako je obradovao malenu Džasmin maskiravši se u njenom omiljenog junaka Pikačua.

 

makonda-tracker