ipak joj opraštamo

I ona ume da pogreši: Modna katastrofa kakvu niko nije očekivao od Krisi Tajgen (FOTO)

0

Lepa manekenka nas gotovo svakog dana oduševi svojim modnim izborima, zbog čega su svi bili iznenađeni kada se pojavila ovako odevena.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pevač Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tajgen bili su među poznatim zvanicama na banketu koji organizuje Nobelov komitet, pa su ruku pod ruku prošetali crvenim tepihom ispred Grand hotela u Oslu.

 

Par je, kao i uvek izgledao presrećno i zaljubljeno, a sve oči bile su uprte u Krisin trudnički stomačić.

 

Međutim, to je manje-više jedino čime su njihovi obožavaoci oduševljeni, budući da je manekenka poznata po sjajnom stilu odabrala nimalo laskavu večernju toaletu.

 

Mnogi žive za ovaj trenutak, a ona ga je propustila: Slavna lepotica NAJMANjE DVA PUTA zaspala na dodeli Oskara (FOTO)

 

Za početak, sama boja haljine bila je pogrešna - Tajgeona je ponela haljinu veoma jarke ciklama boje, koja ima i cvetni dezen, a uz to je napravljena od pliša! Ako vam to nije dovoljno, dodaćemo i da je Krisi imala veoma smeo dekolte, ali u vidu velike rupe u haljini, budući da se rukavi spajaju u vidu zatvorenog okovratnika. Pri tome, supruga Džona Ledženda imala je i zvonaste rukave. Sve ovo odvojeno jeste u trendu, ali zajedno izgleda kao najgori mogući modni izbor koji je Krisi mogla da donese.

 

1 / 3 Foto: EPA/Lise Aserud NORWAY OUT

 

Ipak, Krisi je toliko blistala pozitivnom energijom i radošću da jednostavno moramo da joj oprostimo ovu grešku. Sledeći put će, sigurni smo, biti mnogo bolje!

 

 

makonda-tracker