odoleva vremenu

Više od veka uspeha, ljubavi i sreće: Kirk Daglas će 101. rođendan proslaviti na najbolji mogući način

0

Isur Danijelovič Demski, koji se proslavio pod imenom Kirk Daglas, danas je napunio 101 godinu, a proslava je počela dan ranije...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Davnog devetog decembra 1916. godine, u Amsterdamu je rođen čovek koji će postati jedna od najvećih legendi Holivuda i svetskog filma uopšte. Stotinu i jednu godinu kasnije, on uživa u svom domu u okolini Los Anđelesa, okružen porodicom i prijateljima.

 

Fotografija koja se munjevito širi društvenim mrežama: Način na koji se Ketrin Zita-Džons pozdravlja sa svekrom sve zbunio

 

Kako javljaju američki mediji, proslava 101. rođendana Kirka Daglasa počela je još juče, kada je glumca pozvala mlađa sestra Ida Sar (98), koja živi u Skenektadiju, u američkoj saveznoj državi Njujork.

 

foto: Profimedia

- Razmenili su pozdrave, a Ida mu je otpevala pesmicu za srećan rođendan. Izgledao je kao da ga je zo zaista dirnulo - ispričala je Merilin Gordon, Daglasova sestričina i Idina ćerka. - Mogli su da vide jedno drugo, a mogu vam reći da ujka Kirk izgleda odlično.

 

Ko kaže da PRAVA LjUBAV u svetu slavnih ne postoji? Ovih 5 parova odolelo je svim izazovima! (VIDEO)​​​​​​​

 

foto: Profimedia

Ona je otkrila da će porodica danas glumcu prirediti rođendansku zabavu.

Juče se, inače, na društvenim mrežama pojavila informacija da je Kirk Daglas preminuo pred svoj 101. rođendan, a Merilin ističe da porodicu ne zanimaju takev internet prevare.

 

- Nisam to ni čula. Ne obraćamo pažnju na društvene mreže - zaključila je.

 

makonda-tracker