dugogodišnji partneri

Anđelina Džoli po prvi put o odnosu sa Bredom Pitom: Sve se dešava sa razlogom (VIDEO)

0

Anđelina Džoli i Bred Pit razišli su se 2016. godine, nakon dve godine braka, podizanja šestoro dece i FBI istrage koja je dugo bila u toku, a sada je ona po prvi put otkrila kada je primetila probleme u njihovom braku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U intervjuu za The Hollywood Reporter, Anđelinu su novinari upitali kako je izgledao rad sa Bredom na filmu "By The Sea", nakon čega je ona istakla da su problemi u njihovoj vezi postali izuzetno vidni upravo tokom snimanja:

 

Upoznali smo se na snimanju jednog filma nekada davno i nastavili da snimamo zajedno. Imala sam zamisao da ozbiljno sarađujemo, zato što sam smatrala da će to biti odlično za nas. U nekom smislu jeste bilo, a u drugom smo naučili neke stvari. Postojala je određena doza pritiska, ali ne zbog filma, već zbog stvari koje su nas privatno mučile...sve se dešava sa razlogom. Zbog čega sam napisala baš takav scenario? Zbog čega smo se osećali baš tako kada smo završili snimanje? Ne znam."

 

 

Film "By The Sea" izašao je 2015. godine i od tada stekao pomešane komentare i kritike, a predstavlja poslednji zajednički, glumački projekat Pita i Džoli.

makonda-tracker