holivudska zvezda

Zbog Sprkinje prekinuo kontakt s porodicom: Kristijan Bejl i pored problema srećan pored Sandre (FOTO)

0

Dok nije upoznao četiri godine stariju bivšu manekenku i ličnu asistentkinju Vinone Rajder, glumac Kristijan Bejl bio je uveren da se nikada neće oženiti. Ipak, Sandra Blažić, devojka srpskih korena, dala mu je veru u ljubav...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Priča o njihovom upoznavanju itekako je zanimljiva. Sandra Blažić je bivša manekenka srpskih korena, čija je porodica krajem 60-ih godina prošlog veka iz tadašnje Jugoslavije, tačnije Beograda, emigrirala u Ameriku. Slobodan Blažić i Nadežda Topalski su u Čikagu 1970. godine dobili ćerku Sandru, pravog imena Srboslava, koja je u Americi diplomirala menadžment.

 

Ranije transformacije su smešne u odnosu na ovu: Srpski zet Kristijan Bejl danas ne bi mogao da uđe u Betmenov kostim

 

Za razliku od nje, koja je rođena u Americi, Kristijan Bejl je tek naknadno stigao u "obećanu zemlju". Glumac je rođen u Velsu, gde je proveo detinjstvo s roditeljima Dejvidom i Dženi i sestrama Šeron i Luiz. Gluma ga je očarala još od najranijih dana.

foto: Profimedia

Roditelji su mu se razveli 1991. godine, a cela ta porodična priča je ostavila dubok trag na njemu. Naime, njegova majka Dženi je želela da on prvo završi fakultet, ali njegov otac je imao druge planove - on je želeo da Kristijan ostvari holivudsku karijeru, bez obzira na cenu. Zato je nakon razvoda Dejvid Bejl poveo sina u Los Anđeles, a bivšu suprugu i dve ćerke ostavio u Velsu.

 

Kristijan Bejl: Žena me plaši, ali iskreno želim da moja deca nauče srpski (FOTO)

 

Budući da mu je otac bio popriličan manipulator, od svoje majke i sestara u potpunosti se otuđio.

 

Koliko ga je udaljio od porodice govore i podaci da bi, kada bi mu majka i baka doletele u posetu u Los Anđeles, Bejl uvek izbegavao viđanja s njima, govoreći kako je prezaposlen. Situacija nije postala ništa bolja ni kada je njegov otac preminuo 2003. godine, nakon što je postalo jasno da je potrošio većinu sinovljevog novca.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani... 

makonda-tracker