više se ne odvajaju

Ovaj poljubac smo čekali mesec dana! Paparaci konačno uhvatili slavni par u romantičnim trenucima (FOTO)

0

Pre tačno jednog meseca, paparaci su spazili pevačicu i njenog bivšeg tokom šetnje, što je pokrenulo glasine da su ponovo zajedno. Sada više nema mesta sumnji!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Godinama je gotovo nemoguće pomenuti ime Selene Gomez, a da ne pomislite na Džastina Bibera i obrnuto. Iako je par više puta raskidao, a nakon poslednje raskida bili su razdvojeni čak tri godine.

 

Međutim, istog dana kada se pročulo da je mlada pevačica i glumica Selena Gomez prekinula svoju vezu s reperom The Weeknd-om, pojavile su se fotografije na kojima je vidimo kako šeta sa Džastinom Biberom. Odmah potom, njihovi snimci počeli su da se pojavljuju svakog dana: oni su zajedno išli na doručak, vozili bicikle, Selena ga je bodrila dok je igrao hokej i delovali su zaljubljenije nego ikada ranije.

 

Džabe gole zadnjice, džabe napućene usne: Ovo je najpopularnija osoba na Instagramu ove godine (FOTO)

 

Ovih dana konačno stiže i potvrda da je par obnovio vezu - losanđeleski paparaci ovekovečili su njihov romantični izlazak (najpre tokom Biberovog igranja hokeja, a zatim i u jednom restoranu), poljupce, zagrljaje i uživanje koje su, nakon toliko godina turbulencija, i zaslužili!

 

1 / 6 Foto: Profimedia
makonda-tracker