vreme je za odmor

Osvojila je Oskara u 22. godini i svega joj je dosta: Samo hoću da se povučem i muzem koze

0

Iako im tek 27 godina, šarmantna Dženifer Lorens iza sebe ima bogatu i uspešnu karijeru. Zbog toga ne čudi što želi da odmori od Holivuda...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Otkad je 2010. godine osvojila Oskara, Dženifer Lorens je snimila 17 filmova, što je u proseku tri filma godišnje! Ako uzmemo u obzir prosek drugih glumaca, vidimo da je to i previše, zato se niko nije začudio kada je odlučila da predahne od posla, piše Stil.

 

U njegovom zagrljaju je izgledala najsrećnije: Raskinuo jedan od najpoznatijih parova Holivuda

U intervjuu za magazin Elle govorila je o tome šta planira da radi sa slobodnim vremenom. Proputuje svet? Provede vreme u rodnom gradu? Konačno odgleda omiljenu seriju? Ne, nijedna od ovih stvari nije joj na pameti. Ona samo želi da provede vreme u prirodi!

 

- Želim da kupim farmu - rekla je za Elle. - Hoću da muzem koze!

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Najplaćenija glumica u 2015. i 2016. godini je i ranije imala planove za odmor, samo što joj je tadašnja želja bila da se bavi grnčarijom, ne kozama. Kasnije je ipak priznala da ne voli da ide na odmor.

 

Njenom šarmu je nemoguće odoleti: Trojica poznatih frajera koji su bili zaljubljeni do ušiju u Dženifer Lorens (FOTO)


- Uzimam odmor! Nemam ništa planirano za naredne dve godine. Ne znam šta da radim. Mislim da će ovo biti samo mali odmor, vidimo se za šest meseci - našalila se Lorens.

Takođe, za vreme predaha od snimanja planira da se posveti političkom aktivizmu i borbi protiv korupcije, kao i gledanju rijaliti šoua o porodici Kardašijan.

 

makonda-tracker