prvi put nakon 15 godina

Njenu lepotu više niko neće moći da dovodi u pitanje: Ova manekenka je smenila Žizel na mestu najplaćenije na planeti

0

Punih petnaest godina, Brazilka Žizel Bundšen zauzimala je prvo mesto na Forbsovoj listi najplaćenijih manekenki na svetu. Ove godine to, međutim, nije slučaj, a ime njene naslednice je mnoge iznenadilo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Na čelu ove liste smenila ju je Kendal Džener, članica slavne porodice Kardašijan-Džener. Dvadesetdvogodišnja lepotica ove godine je zaradila ukupno 22 miliona dolara, a njena starija koleginica Žizel samo 17,5, zbog čega je završila na drugom mestu.

 

Njene sestre jedva čekaju da vide fotografa: Otkriveno zbog čega Kendal Džener na skoro svakog fotografiji krije lice

 

Ovo je ogromno priznanje za mladu Kendal, budući da je javnost od početka njene karijere optužuje da velike poslove, slavu i novac dobija isključivo zbog svoje slavne porodice i činjenice da je odrasla pred kamerama, u okviru rijalitija U korak s Kardašijanovima.

 

1 / 16 Foto: Profimedia

 

Tako je bilo i tokom prošlogodišnje modne revije brenda Victoria's Secret, nakon koje su pojedine manekenke komentarisale da Kendal nema figuru potrebnu da bi se našla među Viktorijinim anđelima.

 

Treće mesto na Forbsovoj listi, inače, zauzima Krisi Tajgen (13,5 miliona dolara), četvrto Adrijana Lima (10,5 miliona), a peto Điđi Hadid (9,5 miliona). Za njima slede Rouzi Hantington-Vajtli, Karli Klos, Liu Ven, Bela Hadid i Ešli Grejem, koja je tako postala prvi plus sajz model koji se uopšte našao na ovoj listi.

 

1 / 7 Foto: Profimedia
makonda-tracker