očaravajuća

Zavela je i najveće lepotice: Manekenka pred kojom i muškarci i žene padaju na kolena (FOTO)

0

Dvadesetsedmogodišnja lepotica najviše pažnje privlači svojim ljubavnim vezama, ali njen rad na modnoj pisti i te kako je vredan pažnje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Za vezu manekenke Stele Maksvel i glumice Kristen Stjuart saznalo se pre nekoliko meseci. Pomno se prati ova romansa, baš kao što se pažljivo gledao nastup poznatog modela na reviji "Viktorijas sikret" u Šangaju.

 

Nećete znati gde pre da gledate: Najinteresantnije fotografije s revije koju je željno čekao ceo svet

 

Stela je poznata po neobičnoj lepoti, a sa večerašnjim nimalo lakim modnim izborom dobro se izborila. Trebalo je izdvojiti među svim tim prelepim licima, poznatoj plavuši je to pošlo za rukom.

 

Njen ogroman seksepil koju je pre nekoliko godina učinio svetski poznatim modelima, video se i na pisti u kineskom gradu.

 

1 / 5 Foto: Fonet

 

Stela koja se zabavljala i s Majli Sajrus, poseduje i određenu drskost na pisti koja je čini još specifičnijim modelom.

 

Posle revije manekenka "Viktorijas sikret" uputila se na zabavu na kojoj se pojavila u metalik haljini. Kako bi sprečila da haljina ne pokaže previše, u jednom momentu je ruku stavila na nezgodno mesto.

 

foto: Profimedia

Potpuno svesna da će završiti na jednoj ovakvoj slici, pokazala je da je majstor provokacije, i da joj imidž odmerene manekenke ne prija.Modni uspesi, uzbudljiv ljubavni život i lepota - sasvim dovoljno da Stela dođe u žižu svetske javnosti. A od nje se skandali tek očekuju.

 

makonda-tracker