još jedno iznenađenje

Mislili su da samo ima užasan modni ukus: Glumica ispod sporne haljine krila trudnički stomačić? (FOTO)

0

Lepa australijska glumica Margo Robi nedavno se našla na meti modnih kritičara jer se na crvenom tepihu pojavila u izdanju koje je proglašeno modnom katastrofom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Jedna od najlepših glumica na svetu, koja se proslavila ulogom u filmu Vuk s Vol strita, nedavno je privukla pažnju medija jer je otkriveno da je već tri godine u braku.

 

Čini se da ovo nije jedina tajna koju je lepotica krila od javnosti - svetski mediji pišu da ona i njen suprug Tom Akerli čekaju svoje prvo dete!

 

Niko nije mogao ni da pretpostavi: Lepa glumica je već godinama tajno udata

 

Dvadesetsedmogodišnja glumica nedavno je prisustvovala dodeli nagrada Hollywood Film Awards u Los Anđelesu, a pažnju medija privukla je njena neobična haljina s floralnim dezenom. Kritičari su požurili da je proglase modnom katastrofom, a sada se šuška da je za sve kriva činjenica da je Margo želela da sakrije trudnički stomačić od javnosti.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Međutim, budući da se spekuliše da je Robijeva u trećem mesecu trudnoće i da joj se stomak verovatno još uvek ne vidi, pre bi se reklo da se glumici jednostavno dopala ova neobična toaleta.

 

makonda-tracker