Proslavila ga uloga šmekera

Ed Vestvik - još jedno ima na listi poznatih silovatelja: Dugo sam verovala da je u redu ćutati... (FOTO)

0

Ed Vestvik široj javnosti postao je poznat u ulozi Čaka Basa ("Tračara"). Međutium, potresna ispovest glumice Kristine Koen koja do detalja opisuje kako ju je silovao u potpunosti je izmenila njegov imidž šarmera...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ime mladog glumca nikome nije bilo ni na kraj pameti pošto se digla prašina oko Harvija Vajnštajna i njegovih podlih radnji koje su trajale godinama. Mnogi su odmah za njim postali sumnjivi, mnogi su i "pali" odmah za njim, ali niko nije računao da će se na listi holivudskih napasnika pojaviti Ed Vestvik, koji važi za velikog šarmera i veoma simpatičnu, kulturnu mladu zvezdu.

Izuzetno težak mesec je za nama. Kao i mnoge druge žene, imam i ja priču o seksualnom napastvovanju. Njihove su me samo pokrenule da ovo učinim, i emotivno su me iscrpele. Mnogo sam razmišljala er nisam bila sigurna da li da progovorim. A i razmišljala sam, ako i progovorim - da li će se moj glas čuti", počela je dirljivu ispovest glumica Kristina Koen.

Nekad i sad: Ed Vestvik, glumac zbog kog klecaju kolena... (FOTO)

 

Naime, glumica iz Los Anđelesa u javnost iznela je detalje zlodela koje je nad njom počinio Ed Vestvik pre tek tri godine, kada je u društvu tadašnjeg dečka producenta bila u poseti njegovom domu.

foto: Profimedia

...Rekla sam mu da prestane, ali bio je jak. Branila sam se koliko sam mogla ali onda me je šakama uhvatio za lice, glavu, tresao me i samo nastavio. Strah me je paralisao. Nisam više mogla da govorim, nisam mogla da se pomerim, a on me je držao i silovao."

Osim što je, između ostalog, postavila pitanje - kako je moguće da su takvi muškarci svakodnevno oni koji su najfinije tretirani u društvu, zaključila je objavu na Fejsbuku rečima:

foto: Profimedia

Nadam se da će moja reč pomoći drugima, dati im do znanja da nisu sami, da nisu krivi. Isto kao što su reči drugih pomogle meni. Nadam se da će moja priča, kao i priče drugih, biti od pomoći pri čišćenju toksičnog okruženja stvorenog od strane zlotvora."

 

makonda-tracker