šok!

Odavno su ga proglasili mrtvim: Dečko slavne glumice pronađen dvanaest godina nakon nestanka

0

Po odlasku u ribolov pre više od dvanaest godina, Patrik Mekdermot nestao je bez traga. Ovaj neobičan slučaj privukao je mnogo pažnje jer se nestali u to vreme zabavaljao s poznatom glumicom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Davne 2005. godine, kamerman Patrik Mekdermot, s kojim je glumica Olivija Njutn-Džon provela devet srećnih godina, nestao je. Policija je tragala za njim tri godine, da bi on potom bio proglašen mrtvim.

 

Olivija Njutn-Džon: Slava optočena tugama

 

Međutim, sudeći po rečima i snimcima fotografa koji se nedavno vratio u SAD iz Meksika, Mekdermot je živ i zdrav i nalazi se u Meksiku. Kako piše Dejli mejl, čovek na fotografijama zaista liči na kamermana, a jednako je zanimljiva još jedna priča koja se o Mekdermotu pojavila.

 

foto: Profimedia

Naime, mediji podsećaju da se godinama pričalo kako je Olivijin bivši lažirao smrt ne bi li pobegao od zakona - on je dugovao više hiljada dolara jer nije redovno plaćao alimentaciju za svog sina Čarlsa.

 

Privatni detektiv Filip Klajn, koji je 2009. angažovan ne bi li se otkrila istina o Mekdermotovom nestanku, izjavio je svojevremeno da je zaključeno da je kamerman živ.

 

foto: Profimedia

- Olivija će biti šokirana kada se sve ovo konačno završi i kada bude konačno mogla da kaže: Da, živ je - rekli su medijima izvori bliski glumici. - U ovom trenutku ona mora da se suoči sa sopstvenom bitkom, želeće da mu oprosti i nastavi dalje.

 

 

makonda-tracker