nije mu prvi put

Ništa nije naučio: Bivši suprug Kloi Kardašijan pronađen bez svesti na podu kluba (VIDEO)

0

Čuveni košarkaš Lamar Odom (37) pronađen je pre dve godine u jednom bordelu bez svesti, nakon čega je kraći period bio u komi. Čini se da on nije čovek koji uči na svojim greškama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati sportista ne krije da su alkohol i narkotici porok s kojim se dugo bori, a oni su mu, čini se, ponovo došli glave.

 

Vrištala sam, bilo je traumatično: Kloi Kardašijan najpre saopštili da je njen suprug preminuo

 

Naime, kako pišu američki mediji, Lamar Odom, inače bivši suprug najmlađe od sestara Kardašijan, pronađen je bez svesti na podu noćnog kluba Butsi Belouz u Los Anđelesu.

 

Odom se, piše strana štampa, onesvestio oko dva sata posle ponoći, a radnici obezbeđenja su ga podigli i pokušali da mu pomognu, a sve to zabeležile su kamere portala TMZ.

 

 

Kako su istakli svedoci, Lamar je pio alkohol nekoliko sati pre ovog incidenta.

 

Džoni Dep je samo poslednji u nizu: 5 zvezda koje je (ne)srećna ljubav potpuno promenila (FOTO)

 

Sportista je ranije pričao o tome kako vodi borbu protiv svojih poroka i zakleo se da će ostati čist, a njegov PR tvrdi da za ovu nezgodu nije kriv alkohol.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

- Lamaru ide odlično. Prošle noći je dehidrirao, a u klubu je bilo vruće. Nešto ranije u toku dana imao je naporan terning i nije uneo dovoljno tečnosti - izjavila je Odomova predstavnica za štampu Iv Sarkisjan.

 

makonda-tracker