burna reakcija

Nakon provokativnih fotografija, fanovi napali Džej Lo: Izgledaš jeftino i vulgarno!

0

Iako je do sada nismo videli u seksepilnijem i zavodljivijem izdanju, nove fotografije slavne latino dive izazvale su oprečna mišljenja fanova.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez i igrač bejzbola Aleks Rodrigez pozirali su poznatom fotografu Mariju Testinu za naslovnicu časopisa "Vanity Fair".

 

Ove fotografije preplavile su internet brzinom svetlosti, a najviše reakcija i komentara izazvala je fotografija na kojoj je Rodrigez podignuo haljinu svoje devojke i otkrio joj zadnjicu.

 

Gori od seksepila: Iako smo je viđali u raznim izdanjima, TVRDIMO da Džej Lo nikada nije bila provokativnija! (FOTO)

 

- "Ovo ti nije trebalo", "Izgledaš jeftino i vulgarno", "Definitivno si žena bez stila"... - samo su neki od komentara na njenom Instagram profilu.

 

A post shared by JAV? (@jlove.r) on

Inače, i Dženifer i Aleks iza sebe imaju buran ljubavan život. Bivši bejzbola igrač je nedavno raskinuo s vezu sa preduzetnicom En Vojčicki nakon malo manje od godinu dana veze.


Kako osvojiti najseksepilniju ženu na svetu? Verenik Dženifer Lopez otkrio vrlo jednostavan recept

 

Poznat je po vezama sa slavnim ženama poput Kejt Hadson i Kameron Dijaz. Pevačica je ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom Markom Entonijem (49) s kojima ima devetogodišnje blizance Maksimiliana Dejvida i Emu Maribel.

makonda-tracker