još jedan skandal

Brutalno silovao žene, a onda im pretio? I glumac iz serije Vesele sedamdesete na listi holivudskih zlostavljača

0

Nakon što su Harvi Vajnstajn, Kevin Spejsi i Dastin Hofman optuženi za seksualno zlostavljanje, stižu još šokantnije optužbe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Deni Masterson, Hajd iz serije Vesele sedamdesete, trenutno je na meti optužbi četiri žene koje navode da ih je brutalno silovao.

 

Glumac podelio potresnu ispovest: Moja divna dama je sedam godina umirala od neizlečive bolesti...

 

Masterson je sajentolog, baš kao i tri žrtve koje su svoje ispovesti iznele u filmui Lee Remini, koja se bavi posledicama napuštanja sajentološke crkve, a voditeljka i nekadašnja članica crkve navodi da se ta organizacija bavi prikrivanjem seksualnih napada. Osim tri članice te crkve, još jedna žena tvrdi da ju je glumac brutalno napao.

 

foto: Profimedia

Svi dokazi, među kojima su e-mail poruke, snimci telefonskih poziva i rukom napisano preteće pismo koje je Masterson poslao jednoj od žrtava, predati su tužilaštvu ali još uvek nije podignuta nikakva optužnica.

 

Ovaj govor danas ima potpuno drugačije značenje: Kevin Spejsi priznao svoje grehe na dodeli Oskara 2000?

 

Serija The ranch, u kojoj Masterson tumači glavnu ulogu, i dalje je u regularnom planu Netflixa, što je mnoge iznenadilo, pošto je ova mreža otkazala Kuću od karata čim je objavljeno da je Kevin Spejsi silovatelj.

 

foto: Profimedia

Masterson, koji se sada bavi i muzikom pored glume, oštro je ranije porekao tvrdnje da je ikada ikoga seksualno napastvovao.

 

- Ove prijave rezultat su želje za pažnjom. Bivša devojka koja me je prijavila ostala je sa mnom u vezi i nakon datuma kada se navodno dogodio napad, i nakon raskida me je progonila da ponovo budemo zajedno - rekao je on.

 

makonda-tracker