šok za šokom

Kevin Spejsi decenijama seksualno uznemiravao mlađe muškarce? Isplivalo šest novih svedočenja o oskarovcu

0

Dok se svet zgražava nad informacijom da je Kevin Spejsi navodno seksualno uznemiravao tada četrnaestogodišnjeg glumca Entonija Repa, postoje ljudi koji su godinama upozoravali na seksualno uznemiravanje ovog glumca.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Još pre dve godine na sajtu Defamer Gawker objavljen je članak koji sadrži priče iz prve ili druge ruke nekoliko žrtava seksualnog uznemiravanja Kevina Spejsija, s razlitičih projekata i filmskih festivala.

 

Ispovest iz mračne kuće monstruma: Zbog oca silovatelja Kevin Spejsi nije želeo da ima dece (FOTO)

 

Sve priče su anonimne, jer su osobe koje su ih podelile bile u strahu da im niko neće verovati.

 

Ponoć u vrtu dobra i zla

 

foto: Profimedia

Jedno od svedočanstava govori o Spejsijevom ponašanju na setu filma Ponoć u vrtu dobra i zla, koji je sniman u Savani. Stejsi je boravio u staroj kući, koja je nekada bila Vatrogasni dom. Često je odlazio u lokalni gej bar, odakle je navodno kući vodio maloletne dečake i devojčice, koji su ostajali kod njega i po nekoliko dana. Sve se dešavalo iza zatvorenih vrata, ali dečaci su kasnije govorili da bi Spejsi oterao devojke i ostajao nasamo sa njima.

 

Harvard

 

foto: Profimedia

Tokom 1998. i 1999 godine, Spejsi je bio gost na jednom događaju na Harvardu. Devojka koja je podelila priču rekla je da je bila u baru u kampusu sa svojim gej prijateljem, kada se pojavio Spejsi, seo pored njih i navodno pitao njenog prijatelja da li je voljan da se spusti ispod šanka i oralno ga zadovolji. Spejsi je bio veoma otvoren, a devojka i njen prijatelj su pobegli iz bara.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker