svi maštaju o njima

Mnoge dame ne bi imale ništa protiv njihovog ugriza: Top 5 najseksepilnijih vampira svih vremena (FOTO)

0

Oni su mišićavi, opasni i potpuno neodoljivi ženama širom sveta! 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije tajna da su opasni momci oduvek bili privlačniji devojkama, a seksi vampir je definitivno na vodećem mestu, te svaka tinejdžerka ne krije da joj je jedna od simpatija bila upravo jedna ovakva ličnost.


Žene su joj se divile, muškarci su je obožavali: 9 ljubavnih saveta čuvene Elizabet Tejlor (FOTO)

 

Predstavljamo vam 5 zavodnika koje svet nikada neće zaboraviti u ovim ulogama.

 

5. Džerard Batler - Drakula

 

foto: Profimedia


Nije lako biti Drakula, vampir nad svim vampririma. Ipak, Džerard Batler se odluično snašao u ovoj ulozi i oživeo junaka Stokerovog romana. Iako su se kritičari prepirali oko vrednosti ovog filma, dame su se složile u jednom - Džerard Batler je u ulozi Drakule postao još seksepilniji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

4. Robert Patinson - Edvard Kalen

 

foto: Profimedia


Lik za kojim su sve tinejdžerke pohrilile u bioskopske sale jeste definitivno Robert Patinson u čuvenoj Sumrak sagi koja je izazvala pravu pometnju među devojkama. Istina, čak je i sam Robert izjavio da mu ovo nije jedna od omiljenih uloga, a kritičari su se dobro nasmejali ovakvoj filmskoj drami.

 

One čine da danima razmišljamo o Senkama nad Balkanom: 3 glumice o kojima danas priča cela Srbija

 

Ipak, činjenica da je Robert sasvim drugačiji od svih ostalih muškaraca dovoljna je da bi privukla dame širom sveta koje su bukvalno poludele za njegovom neljudskom lepotom.

 

3. Paul Vesli - Stefan u Vampriskim dnevnicima

 

foto: Profimedia


Serija koja je osvojila sve dame širom sveta i to samo zbog jednog razloga - dva opasna brata Stefan i Dejmon - obojica mračni, čudni i neverovatno seksepilni bore se oko jedne devojke. Pa koja dama ne bi želela da se nađe na njenom mestu?

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

2. Dejvid Boreanaz - Ejndžel u seriji Bafi: Ubica vampira

 

foto: Profimedia


Šarmantni Dejvid je svojom neodoljivošću osvojio je ne samo mnoštvo obožavateljki širom sveta, već i režisere ove serije, premda je prvobitan scenario uključivao njegov lik u nekoliko epizoda.

 

Njihove veze su od početka smatrane kontroverznim: 5 razloga zbog čega muškarci nalaze starije devojke (FOTO)

 

Njegov upečatljivi izgled i zabranjena romansa sa Bafi govore i više nego dovoljno zbog čega je ova nejgova uloga čak i u godinama nakon serije ostala upečatljiva.

 

1. Bred Pit - Luis u Intervjuu sa vampirom

 

foto: Profimedia


Kada jedan od najseksepilnijh muškaraca na svetu zaigra jednu od najseksepilnijih uloga na svetu, može li mu iko odoleti? Iako je jedan od loših momaka u ovom filmu, Pit je oživeo ulogu vampira tako da su mnoge dame tokom ovog filma navijale za njega. Uz bele košulje i pogled koji hipnotiše, sasvim je jasno zbog čega je to tako.

makonda-tracker