gospodin!

Pozvao ju je u hotelsku sobu, ali... U jeku holivudskih seks skandala, priča o Dejvidu Švimeru ostavlja najlepši utisak

0

Kako se svakim danom otkrije neka nova žrtva Harvija Vajnstajna, filmska kritičarka unela je malo svetlosti pričajući o intervjuu koji je imala sa još jednim velikim imenom Holivuda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Nel Minou podsetila je čitavu javnost na razgovor s Dejvidom Švimerom koji je imala 2010. povodom njegovog filma Poverenje.

 

Britanski glumac šokirao stavom o holivudskom pipaču: To je oblik prostitucije, lično sam gledao kako se kače na njega

 

Njih dvoje su se našli u jednom restoranu kako bi obavili intervju, međutim, u toku razgovora je nastala nepodnošljiva buka od mnogobrojnih gostiju, pa je Švimer predložio da konverzaciju završe u njegovoj sobi. I da će se pobrinuti da treća osoba takođe bude prisutna.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

- Nisam razmišljala o tome sve do nemilog događaja sa Harvijem. Setila sam se toga u totalno drugačijem kontekstu, bila sam svedok Švimerovog integriteta i saosećanja.

 

Mnoge optužbe na račun Vajnštajna navode da je do incidenata dolazilo baš u hotelskoj sobi. Bivši direktor Miramaksa je okrivljen da je svoje žrtve namamljivao u svoj apartman gde ih je uslovljavao ili zahtevao seksualne odnose, a u nekim slučajevima i seksualno zlostavljao.

 

Bojana Barović o holivudskom seks skandalu: Jasno je šta se dešava kad odete u hotelsku sobu

 

- Nije cilj samo ispasti dobar momak. On je razumeo šta znači stalno biti na oprezu, i želeo je da se osećam bezbedno. Samo sam želela da mu se zahvalim. I film mu je bio dobar, takođe - zaključila je Nel.

 

U aprilu ove godine zvezda serije Prijatelji započeo je projekat kratkometražnih filmova Avina Sigala, koji se osvrću na seksualno uznemeravanje na radnom mestu.

 

makonda-tracker