postoji kvaka

Odmah se našao na udaru javnosti: Poznati glumac će otkriti imena holivudskih pedofila - ali samo pod ovim uslovom

1

Kori Feldman, zvezda tinejdžerskih filmova osamdesetih, već godinama priča o pedofiliji u filmskoj industriji i uskoro bi mogao da otkrije i ko su glavni u tom lancu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kako je Feldman nedavno izjavio, on će otkriti medijima imena zlostavljača dece u Holivudu ukoliko mu daju deset miliona dolara kako bi snimio film o svojim iskustvima.

 

Glumica više od 30 godina krila da je zlostavljana: Kad je saznala da njen ujak ponovo napastvuje devojčice, odlučila je da ispriča sve

 

Budući da je reč o veoma osetljivom pitanju i činjenici da - ukoliko pedofila u filmskoj industriji ima - bi mnoga deca mogla da budu ugrožena i napadnuta dok Feldman ćuti i čeka novac, on se našao na udaru javnosti. Među onima čija izjava je imala najviše odjeka bila je Džudi Hajm, majka pokojnog Korija Hajma, Feldmanovog prijatelja koji je preminuo 2010. nakon duge borbe sa zavisnošću od narkotika.

 

foto: Profimedia

- On godinama priča o tome da će objaviti imena svojih i drugih zlostavljača, već sedam godina, otkad je moj sin preminuo - rekla je Džudi. - A sada traži 10 miliona da bit o uradio? Molim vas... Da je ozbiljan u vezi s tim, već bi podelio informacije koje ima s policijom.

 

Pored novca, Kori Feldman zahteva i tim advokata i adekvatno obezbeđenje koje bi zaštitilo njega i njegovu porodicu.

 

makonda-tracker