Ispunila svoj životni san

Sedamdesetšestogodišnja Kejtlin Džener prošetala plažom u kupaćem kostimu i snimila video koji otkriva njenu dugogodišnju maštariju (VIDEO)

1

Kejtlin je sa svojim mnogobrojnim fanovima podelila snimak s plaže koji otkriva njenu dugogodišnju maštariju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad je pre nekoliko godina slavni američki atletičar i biološki otac šestero dece, Brus Džener, izjavio kako namerava da postane žena, mnogi su bili u šoku.

 

Brus je pred kamerama objasnio kako mu želja za promenom pola nije došla preko noći, već da je decenijama potiskivao, a sada je, u svojim šezdesetim godinama, napokon odlučio da postane svoj, odnosno svoja.

Transformacija u ženu zvanu Kejtlin uključivala je mnoge operacije, ali i promenu stila, u čemu su novoj dami na sceni rijaliti emisija pomogle ćerke Kim i Kajli.

 

Život mi je bio pravi pakao, pomišljala sam i da se UBIJEM: Iskrena isposvest Kejtlin Džener nakon završene transformacije (FOTO)
 

Iako je danas na "ratnoj nozi" s brojnim članovima porodice, Kejtlin se iz dana u dan trudi da nadoknaditi sve što je propustila, a sinoć je na svom Instagram profilu s fanovima podelila doživljaj o kojem je dugo sanjala.

 

Šezdesetsedmogodišnja Kejt objavila je video na kom opušteno šeta u jednodelnom kupaćem kostimu s dubokim izrezom, baca šešir s glave, manekenski se okreće kako bi pokazala figuru i viče: "Sloboda!".

 

Definitivno raskrstila s prošlošću: Kejtlin Džener je žena od glave do pete!

 

Ispod videa napisala je: "Pre 40 godina terapeut me je pitao koja je moja maštarija. Odgovorila sam - hodati po plaži i biti ono što zaista jesam i sada...".

 

Video iz Meksika lajkovima je pohvalilo 1.3 miliouna ljudi, a na njemu se vidi da Kejtlin izgleda srećnije nego ikad.

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

makonda-tracker