"to je užasno, ali..."

Britanski glumac šokirao stavom o "holivudskom pipaču": To je oblik prostitucije, lično sam gledao kako se kače na njega

1

Većina holivudskih radnika osudila je producenta Harvija Vajnstajna, kog su desetine glumica optužile za seksualno zlostavljanje. Međutim, ima i onih koji podsećaju na drugu stranu priče...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski glumac Martin Kluns, koji se proslavio devedesetih ulogom u seriji Nepristojni ljudi, a kasnije izgradio pristojnu karijeru u Holivudu, oglasio se povodom skandala u vezi sa seksualnim zlostavljanjem koje je producent Harvi Vajnstajn vršio nad holivudskim glumicama.

 

Bojana Barović o holivudskom seks skandalu: Jasno je šta se dešava kad odete u hotelsku sobu

 

Kako piše britanski San, Kluns je na jednom humanitarnom događaju izjavio da za većinu pomenutih incidenata krivi glumice.

 

- Lično sam video žene kako flertuju s Harvijem i neke od tih glumica su se kačile za njega po klubovima, visile s njega. Da se ja tako zakačim za neku od njih, izbio bi skandal - navodno je rekao glumac.

 

foto: Profimedia

On je napomenuo da su njegove koleginice zaista proživele pakao, ali je ubacio i jedno ali...

 

- Naravno da je sve to užasno, ali to je oblik prostitucije. Najstarija igra u knjizi - navodno je izjavio Kluns.

 

I Ružna Beti progovorila o seksualnom zlostavljanju: Imala sam devet godina, mislila sam da sam ja kriva

 

Britanski mediji pišu da se još uvek čeka reakcija njegovog predstavnika za štampu, a javnost je osudila Klunsa zbog ovih reči.

 

makonda-tracker