Dirljivo

Kloi Kardašijan: Ti si mi najbitnija u životu (FOTO)

0

Nije u pitanju Dan majki, niti 8. mart, niti bilo šta, te je dirljiva poruka rijaliti zvezde Kloi Kardašijan na poseban način u potpunosti razoružala sve one koji joj se dive na ljubavi koju oseća i koju je morala da ispolji. U pitanju je velika ljubav prema majci Kris Džener, iz jednostavnog razloga - ona to zaslužuje!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok svet strpljivo čeka da makar neki detalj sa rođendana Kim Kardašijan (21. oktobra puni 37 godina) ispliva, Kloi Kardašijan "preuzela je stejdž" porukom koja puca od ljubavi. Ona se putem društvene mreže obratila direktno svojoj mami Kris Džener i uputila joj mnoštvo lepih reči, bez ikakvog posebnog razloga.

 

Životna priča Kim Kardašijan: Zvezda bez portfelja

 

Porodica Kardašijan često napolminje da su jedni drugima sve. Poznate dame izgubile su oca, ali svakako obeležavaju svaki bitan datum i rado se prisećaju zajedničkih trenutaka. Sa majkom Kris Džener održavaju nežnu vezu, i i ponosne su što je baš ona ta od koje imaju priliku da nauče sve.

 

Vrištala sam, bilo je traumatično: Kloi Kardašijan najpre saopštili da je njen suprug preminuo

Mama, poruku počinjem time što želim da ti kažem koliko te samo volim. Ovo objavljujem jer ti to zaslužuješ. Ti si najbitnija žena u mom životu, i uvek ćeš biti. Uvek si bila moj heroj, prijatelj, neko na koga se ugledam. Posebno sada, kada sam odrasla.

 

Jedna si od najpametnijih koje poznajem, i osećam se blagosloveno zato što mogu da učim od tebe. Puna si ljubavi, saosećanja, empatije, pokretačke energije, i čast mi je što imam tebe u svom životu", napisala je Kloi i rasplakala svet, a najverovatnije i samu Kris, koja je poznata po tome što lako zaplače...

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Nije poznato da li se dogodilo nešto posebno lepo ili je lepotica jednostavno odlučila da izrazi ljubav po ko zna koji put u životu, ova poruka dodirnula je srca i onih najhladnijih među nama.

makonda-tracker