Naravno, ima razloga za to...

Uvek bez donjeg veša u javnost? Buntovnički potez Niki Minaž koji se ne propušta (FOTO)

0

Popularna Niki Minaž nedavno se na jednom važnom događaju pojavila bez donjeg veša u pink kombinezonu od lateksa, što je privuklo veliku pažnju javnosti, kao nikada do sada. Atraktivna pevačica važi za jednu od najseksepilnijih žena sa strane muzičke scene, te je ovakav potez zahtevao objašnjenje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O upečatljivom stajlingu Niki Minaž sa dodele MTV nagrada u Los Anđelesu već nedeljama se priča!

foto: Profimedia

Sada, objavila je fotografiju iz mlađih dana, te objasnila odakle bunt, makar kada je moda u pitanju.

 

Autfit kaže Aleksander Mekvin, ali moćni nakit kaže Boris Kargotić: Niki Minaž ponovo ponela modni detalj našeg dizajnera (FOTO)

Obično ne objavljujem #tbt fotografije, no dobro. Svakako, toliko sam bila srećna što ću konačno da ponesem svoju pink rolku. To mi je omiljena boja. Molila sam majku da me pusti da je obučem i da pustim kosu, ali nije mi dala. Zato sam vezala repiće, sa loknama kao slavna Širli.

 

Ali, vlaga je imala drugačiji plan. Znate o čemu pričam. Ko može da pogodi gde sam na slici?" postavila je pitanje pevačica, koja danas redovno ispravlja svoju kosu ali i ima razne modne "izlete", pogoptovo u pink varijanti.

 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Niki je majka, inače, još mnoge stvari branila kao maloj, kada je reč o stajlingu, što je zasigurno odigralo veliku ulogu kada je njen današnji izgled u pitanju?

makonda-tracker