Detalji

Na koji način skandal holivudskog silovatelja preti da odvuče u pakao Bena Afleka i Meta Dejmona (FOTO)

1

Pošto su Anđelina Džoli i Gvinet Paltrou otkrile su šta se njima dogodilo kada su sarađivale sa Harvijem Vajnštajnom, te nakon što je njegova supruga poželela razvod, javnosti je otkriveno da glumci Ben Aflek i Met Dejmon propadaju na samo dno takođe zbog njega. Evo kako...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Harvi Vajnštajn postao je prava noćna mora i Benu Afleku i Metu Dejmonu, jer se pored njegovog i njihova imena vuku kroz najgore moguće blato u ovom trenutku.

foto: Profimedia

Tužan sam i ljut što je čovek sa kojim sam radio koristio svoju poziciju, manipulisao i nanosio takvo zlo ženama tokom svih ovih godina. Muka mi je. Ovo je neprihvatljivo, pitam se šta ja mogu da uradim da se ovako nešto ne dogodi drugima... Moramo pružiti podršku onima koji su ustali za sebe, ovakvo ponašanje ne sme se ohrabrivati i moramo se pobrinuti za to da ima više žena na moćnim pozicijama", poručio je putem Tvitera Ben Aflek.

Progovorila supruga monstruma holivudske produkcije: Kad pomislim kroz šta su prošle te žene, srce mi se slama

foto: Profimedia

Međutim, Rouz Mekgovan mu je odgovorila kratko i oštro, jer je on navodno sve vreme znao šta Harvi radi.

Do đavola! Rekao sam mu da prestane sa tim! - to si mi rekao, u lice. Na konferenciji za novinare na kojoj sam morala da se pojavim, posle onoga što mi se dogodilo. Lažeš", napisala je Rouz

 

foto: Profimedia

A grudi Hilari Barton, sa TRL-a? To su svi zaboravili", dodao je neko sasvim treći.

To je izazvalo reakciju pomenute glumice, koja je kratko i jasno poručila:

Ja nisam zaboravila."

foto: Profimedia

Hilari je tada imala 21, kada joj je Harvi krenuo u zagrljaj koji se ispostavio mnogo prisnijim nego što je bilo očekivano.

Žao mi je što ti se to dogodilo. Teško mi je da prihvatim da se o gadostima koje je činio ne govori nikada", poručio joj je fan.

Hvala ti, ozbiljno. Bila sam dete", dodala je ona.

foto: Profimedia

Glumica koja sa Džefrijem Dinom Morganom očekuje drugo dete u prepisku je zatim dodala i snimak nemilog događaja.

 

makonda-tracker