žene oduvek lude za njim

Nakon 35 godina svetske slave, odlučio je da otvori dušu: Poznati glumac se deklasirao kao homoseksualac

0

U popularnoj seriji je igra homofobičnog muškarca, a danas priznaje da je pojedine scene zasnivao na sopstvenim susretima s ovom pojavom u društvu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Glumac Gordon Tomson - Adam Karington iz "Dinastije" - kritikovao je u američkoj štampi novu verziju te serije i tom prilikom priznao da je homoseksualac.

 

NISU SE PLAŠILI da javno pokažu koga vole: 5 zvezda koje su sve šokirale priznanjem da su gej (VIDEO)

 

Njegov lik Adam je bio homofobičan u seriji, nekoliko scena takođe su bile "zasnovane" na netrpeljivosti prema homoseksualcima, a Gordon je to iskoristio da ilustruje razliku između prethodnih decenija i današnjice.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

Da, ja sam homoseksualac. To nije nešto o čemu sam ikada javno govorio, jednostavno sam pretpostavljao da su ljudi znali. Tada je bilo drugačije, i ja sam, zbog svog odrastanja i života, verovatno homofobičan kao i bilo koji drugi muškarac", rekao je on.

- Ja sam glumac, i bio je moj posao da igram homofobičnog čoveka. Samo posao. Pitajte Lorensa Olivijea kako mu je bilo kada je igrao Otela. On nije crnac, i sumnjam da ćemo ponovo videti belca kako igra Otela. Adam je bio samo uloga. Ne moraš da budeš to što glumiš - rekao je on.

 

 

 

makonda-tracker