Ženstvena, posle toliko vremena

Kad je bal... : Anđelina Džoli u kreaciji od šifona i falti na crvenom tepihu napravila pravu pometnju (FOTO)

2

Glumica Anđelina Džoli crvenim tepihom povodom premijere filma "First they killed my father" u Njujorku, prošetala je kraj svog oca i u pratnji mališana...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Posle nekog vremena, glumica Anđelina Džoli crvenim tepihom prošetala je u krajnje ženstvenom izdanju. A kako bolje izneti takav stil do u Diorovoj haljini, zar ne? Model sečen u struku, koji lagano naglašava siluetu tela, a gornji deo koji skreće pažnju na njen dekolte i gola leđa - pun pogodak!

 

Anđelina Džoli iskreno: Nije mi to bila namera, već želja moje majke (FOTO)

 

Haljina je neodređeno ljubičasto-sivkaste boje, a couture manir kreacije je blago pojačan svedenim nakitom koga čine komplet - ogrlica, minđuše narukvica, piše Elle. Oskarom nagrađena umetnica dosledna je svedenom mejkapu, ali ciklama karmin na usnama je upotunio njen sofisticirani look!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ipak, rediteljka je uspela da skrene pažnju i na svoje tetovaže, jer joj je haljina golih ramena otkrila leđa i ruke na kojima su se nalazile vredne uspomene ispisane mastilom.

 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

Podsetimo, poznata glumica ima istetovirane geografske koordinate mesta u kojima su se rodila njena deca, kao i molitvu na kmerskom jeziku.

makonda-tracker