fanovi oduševljeni

Punih 20 godina navijamo da se zaljube jedno u drugo: Paparaco fotografije Kejt Vinslet i Leonarda Dikaprija zapalile društvene mreže (FOTO)

0

Glasine o njihovoj vezi kruže još od snimanja Titanika.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Iako su Leonardo Dikaprio i Kejt Vinselt uvek poricali i tvrdili da su samo super prijatelji, njihove nove zajedničke fotografije s letovanja u Sen Tropeu, ponovo su uzburkale javnost, jer na njima deluju mnogo više od samo prijatelja, piše Cosmopolitan.

 

Poniženje koje se ne zaboravlja: Glumica ispričala priču staru 26 godina koju svaka žena mora da čuje (VIDEO)

 

Naravno, obožavaoci su odmah preplavili društvene mreže komentarima i reakcijama na njihovu navodnu ljubavnu vezu, a čini se da su svi jedva dočekali ovakvu vest.

 

 

Ipak, još uvek ne postoji nikakav validan dokaz da su Kejt i Leo par i veroatno im ovo ni nije prvi put da letuju zajedno, jer glumci su nerazdvojni još od 1997. godine kada su snimili Titanik.

 

Od tada su ostali najbolji prijatelji, a iako fanovi za to navijaju već decenijama, Kejt i Leo nikada nisu bili ljubavnici, bar koliko nam je poznato.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

A koliko se vole (kao prijatelji), podsete nas na svim velikim događanjima, gde uvek izdvoje neki minut vremena da proćaskaju na crvenom tepihu.

 

Ostaje nam samo i dalje da nagađamo da li su fotografije zaista prijateljske ili poznati par ipak nešto više krije.

 

Šta vi mislite?

makonda-tracker