Nije sve onako kako izgleda

Prazan grob Majkla Džeksona napravio veliku pometnju: Gde je zapravo sahranjen kralj popa?

0

Slavni Majkl Džekson sahranjen u Velikom mauzoleju na groblju Forest Loan u Glendejlu u Kaliforniji, međutim sada, osam godina kasnije, javnost se teško nosi sa informacijom da to zapravo nije tačno...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pozivajući se na pouzdane izvore Radar onlajn objavio je kako je Majkl Džekson zapravo kremiran, te da je na zahtev majke Ketrin njegov pepeo rasut ispod pevačevog omiljenog drveta na ranču "Neverlend".

 

Nakon 23 godine otkriveno gde počiva Fredi Merkjuri?

 

Naime, Ketrin Džekson bila je prestravljena da će neko ukrasti Majklove ostatke (što je inače česta pojava u svetu poznatih), te su se nakon nekoliko meseci svađa i ostali članovi porodice složili da pevač ipak bude kremiran. Privatna ceremonija bila je održana 3. septembra 2009. godine a prazan kovčeg spušten je u kriptu na groblju Forest Loan.

 

Prvi veliki intervju ćerke pokojnog kralja popa odjekuje svetom: Majkl Džekson je ubijen, svi pravi obožavaoci i članovi porodice znaju (FOTO)

Kako navodi sagovornik pomenutog portala, porodica je na ovaj način ispunila jednu od Majklovih želja, a to je da bude sahranjen na groblju gde se nalazi poslednje počivalište brojnih holivudskih legendi.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker