rešila da se posveti problemu

Popularna manekenka šokirala javnost priznanjem: Pila sam toliko da sam se pred svima ponašala kao idiot

0

Iako je tajnu dugo čuvala, slavna manekenka rešila je da javno progovori o problemu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da ima problema s alkoholizmom, manekenka Krisi Tajgen do sada je uspešno skrivala od javnosti, ali sada je odlučila da konačno javno progovori o ovom poroku.

 

Krisi je medijima ispričala kako je tokom nedavnog odmora na Baliju shvatila kako preteruje s alkoholom i ne zna da postavi granicu.

 

Najbizarniji holivudski hit: Krisi Tajgen otkriva SVE o liposukciji pazuha
 

– Previše sam pila. Kada me šminkaju i uređuju za neki događaj, obično popijem čašu vina, a na samom događaju bih popila još puno, puno alkohola. Posle sam se loše osećala jer sam govorila gluposti i ponašala se kao idiot pred ljudima do kojih mi je stalo. Užasno je kad se osramotiš ispred svih – ispričala je manekenka i supruga poznatog muzičara Džona Ledženda.

 

Kako kaže, odlučila je da se reši loše navike, iako je svesna da je to izuzetno težak posao budući da je u Holivudu gotovo nemoguće izbeći čašicu alkohola.

 

O ovoj haljini poznate manekenke će se pričati danima: Krisi Tajgen PONOVO preterala na crvenom tepihu (FOTO)
 

– Ne znam kako ću to izdržati jer ja ne mogu da odem na neki događaj i popijem samo jedno piće – kaže Krisi, otkrivajući da je odlazak na veštačku oplodnju takođe jedan od razloga zbog kojih je rešila da se odrekne alkohola.

 

Krisi Tajgen o dojenju: Bebe nas koriste samo za mleko, a mi se osećamo kao krave

 

makonda-tracker