WOW

Manekenka otkrila strogo čuvanu tajnu: Devojke, noge će vam na fotografijama izgledati duže ukoliko se poslužite ovim trikom (FOTO)

0

Internet tresu fotografije manekenke neobično dugih nogu. Iako je ona pokušala da pojasni da je u pitanju iluzija, te da savršno dobro zna kako da se slika, ljudima je teško da smetnu s uma ono što su videli...

foto: Twitter
foto: Twitter

Manekenka Gloria Nnaji, nešto malo viša od 1,52 m zaradila je više od 10 hiljada lajkova na fotografijama sa Tvitera na kojima izgleda da njene noge nemaju kraja!

Ljudima se to dopalo, te se lepotica faktički preko noći našla na listi najzanimljivijih modela na svetu.

 

Manekenka se pohvalila najvećim dijamantskim prstenom ikada: Gigantski kamen od 70 karata koji košta 8 miliona funti (FOTO)

 

Kako bi na jednostavan način objasnila svima da je u pitanju profesionalno poziranje, objavila je fotografiju na kojoj se jasno vidi da je nižeg rasta:

Ovo je fotografija koja pokazuje realno stanje stvari, nije editovana, nema trikova..." naglasila je mlada manekenka (23) i dodala da joj često pristižu komplimenti na konto njenih dugih nogu i da je zahvalna, ali da ona to "uopšte ne vidi".

Koliko se i sama iznenadi dokaz je fotografija Taja Džuiora. Lepotica je dodatno bila i u štiklama, što je još više izdužilo njene noge.

Pitala sam ga šta je uradio s mojim nogama i rekao je da nije ništa."

Ovo je poza koju možete "savladati". Očito, vežba čini majstora!

makonda-tracker