preslikane

Ono kad mama i ćerka izgledaju identično u bikiniju: Ćerka poznate glumice pokorila Instagram (FOTO)

0

Popularna glumica je samohrana majka i priznajte da neke tinejdžerske boljke svoje ćerke teško podnosi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Atraktivna holivudska glumica Kejt Bekinsejl zagzila je u petu deceniju i izgleda apsolutno fantastično. Žena koja pravi savršeni balans između karijere i porodice mnoge dame oduševljava time što sve probleme koji su je zadesili sa ćerkom tinejdžerkom rado deli  na društvenim mrežama. 

 

Lili koja je napunila osamnaest godina jako je aktivna na društvenim mrežama gde neretko pokazuje sve atribute koje je nasledila od majke. Tako je na Instagramu osvanula njena fotografija u nežnoroze bikiniju koji je u prvi plan istakao njenu besprekornu figuru.

 

A post shared by lily mo (@lily_beckinsale) on

Poznate mama i ćerka zajedno u šopingu: Previše lepote, stila i seksepila na jednom mestu (FOTO)

 

Ono što je svima zapalo za oko jeste upravo to što Kejt i Lili u kupaćim kostimima izgledaju kao drugarice, a ne kao majka i ćerka. Ipak, Kejt priznaje da nije lako odgojiti ćerku jedinicu, pogotovo ako ste samohrani roditelj. Kejt je Lili dobila iz zajednice sa Majklom Šinom, sa kojim je bila u ljubavi od 1995. do 2003. godine.

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on


Važno je vaspitati dete tako da ima svoju ličnost i svoj život, a to za roditelja nije lako. S druge strane, ja mojoj majci pišem 18 puta dvnevno - rekla je Kejt.

 

Da li je mama videla kako je izašla iz kuće? Ćerka poznate manekenke ima samo 15 godina i oblači se ovako (FOTO)

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

 

makonda-tracker