Koliko se sećam...

Kris Braun, 8 godina nakon strašnog događaja: Čime je Rijana zaslužila ono što joj se desilo?

0

Rijana i Kris Braun uživali su u ljubavnoj vezi sve do nemilog događaja koji je usledio 2009. godine, kada su "isplivale" i stravične fotografije njenog lica, nakon što ju je on udario. Pošto je došlo do fizičkog obračuna ljubavnici su se rastali, a to je bio tek početak kraja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Noć pred dodelu Gremi nagrada 2009. godine, Kris Braun fizički je nasrnuo na Rijanu, svoju tadašnju devojku, što je svakako bacilo u senku događaj koji sledi. Nakon stravičnih fotografija njenog lica Kris je postao jedna od najomraženijih osoba na svetu. Tada je i njegova karijera dovedena u pitanje.

Braun je zato u dokumentarcu koji nosi nazov "Dobrodošli u moj život" odlučio da otkrije sve detalje kobne večeri, te čime je slavna Rijana "zaslužila" takvo prebijanje. Naime, dodeli nagrada prisustvovala je i žena sa kojom je kris imao intimne odnose, što je uznemirilo Rijanu.

foto: Profimedia

Rasprava je usledila tokom čitavog puta kući u "lamborginiju", te u jednom trenutku izgubila oblik rasprave i pretvorila se u tuču.

 

Kad bivši dečko zažali što te je ikada ostavio: Rijana jednom fotografijom izazvala komantar o kojem priča ceo svet (FOTO)

Koliko se sećam, držala je telefon u ruci kojim me je gađala i rekla da me mrzi, pokušala je da me udari nekoliko puta, ali onda sam ja nju udario pesnicom. U tom trenutku počela je da pljuje krv po meni. Kada sam to video bio sam u šoku, bio sam u fazonu - j*ote, zašto sam je tako udario", ispričao je Kris.

Nakon nemilosrdnog događaja, Kris Braun je osuđen na pet godina zatvora, godinu dana savetovanja o nasilju u porodici i šest meseci službe zajednici za napad. Ranije, u dokumentarnom snimku, Kris je više puta izjavljivao da još uvek voli Rijanu, ali da je tuča bila neizbežna.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker