muke su to

Eksplicitni kućni snimak joj nije problem: Kim Kardašijan otkrila zbog koje objave je zažalila - i svi ponovo umiru od smeha

0

Najgledaniji porno snimak u istoriji je kućni video čije su glavne zvezde Kim Kardašijan i Rej Džej. Ona, međutim, svojim najvećim internet promašajem smatra nešto potpuno banalno.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pre nekoliko dana, Kim Kardašijan sve je zbunila neobičnom molbom koju je uputila fanovima, a koja pokazuje da slavna TV zvezda definitivno ne živi u istom univerzumu s običnim smrtnicima.

 

Beba stiže početkom sledeće godine: Kim Kardašijan čeka treće dete?

 

Problemi koji nju muče svetlosnim godinama su udaljeni od onih s kojima se većina planete nosi, pa ne čudi što ona svet oko sebe vidi na način koji ostalima deluje... hm, neobično.

 

 

Ona nas redovno iznenađuje interesantnim fotografijama i snimcima, a do sad je mnogo puta pokazivala previše: slikala se naga u trudnoći, slikala se naga nakon porođaja, slikala se kako namazana uljem drži čašu šampanja na zadnjici... Ipak, ona najviše žali zbog objave koja nema veze s golotinjom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Kako je Kim istakla, njoj je krivo što je objavila fotografiju svog vereničkog prstena - ali ne smatra da je trebalo da sačuva bar ovaj delić intime. Ne, ono što njoj smeta na ovoj fotografiji jeste to kako joj izgledaju nokti.

 

Hoće li Kim moći da pređe preko ovoga? Američki mediji bruje o vezi Kanjea Vesta i transrodnog modela Amande (FOTO)

 

- Ovo je objava na Instagramu zbog koje žalim jer su mi nokti prekratki - objasnila je Kim, a zatim je usledila dodatna analiza manikira. - Ne dopadaju mi se dugi nokti kao mojim sestrama, ali na ovoj fotografiji su mogli da budu lepši.

 

 

makonda-tracker