ne odvajaju se

Hoće li i posle ovoga tvrditi da su samo prijatelji? Intimne fotografije glumca i pevačice munjevito se šire internetom

0

Već neko vreme šuška se da su ove dve zvezde više od prijatelja, ali pitanje je koliko će se oni još dugo držati te priče nakon što su se ove fotografije pojavile u javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pevačica Keti Peri i glumac Robert Patinson već godinama su gotovo nerazdvojni, ali sve to vreme tvrde da između njih ne postoji ništa više od prijateljstva. Keti je donedavno bila u vezi s njegovim kolegom Orlandom Blumom, a Robert je još uvek u ljubavi s muzičarkom FKA Twigs.

 

Bizarni zahtevi u Holivudu: Glumac otkrio šta su mu tražili da uradi psu i šokirao celu planetu

 

Međutim, njihov odnos oduvek je intrigirao medije, budući da izgledaju kao da su veoma opušteni jedno pored drugog.

 

foto: Profimedia

Svega nekoliko sedmica nakon što je Patinson u emisiji slavnog Hauarda Šterna izjavio da se na neki način verio s FKA Twigs pojavile su se fotografije o kojima priča ceo svet.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

Naime, Robert i Keti uslikani su kako uživaju u večeri, sedeći jedno pored drugog, u restoranu jednog losanđeleskog hotela.

 

Da nije bilo tog poljupca, danas ne bi bila superzvezda: Devojku kojoj je Keti Peri posvetila čuvenu pesmu svi dobro znamo

 

Nakon što je završena veza lepe pevačice s glumcem Orlandom Blumom, u američkim medijima pojavili su se navodi da je utehu pronašla u zagrljaju svog prijatelja Roberta Patinsona.

 

 

Njih dvoje su više puta govorili o svom odnosu, a Keti je svojevremeno za britanski Elle izjavila:

On je moj ortak, ja sam njegova starija sestra."

 

makonda-tracker