ovo mnogi razumeju

Blam zbog kog joj se nijedna žena neće smejati: Dženifer Lopez uhvaćena kako špijunira dečka (FOTO)

0

Ukoliko ste se ikad osetile nesigurno u vezi i pale u iskušenje da špijunirate svog dragog - niste jedine. Ni lepotice poput Džej Lo nisu imune na to!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Iako deluje veoma logično da žena kao što je slavna latino lepotica nikad ne mora da brine o tome da li joj je dragi veran, čak i Dženifer ponekad ima razloga za brigu.

 

Svaki muškarac sanja o ovakvom rođendanskom iznenađenju: Vrelo izdanje kojim je Džej Lo svom dragom ulepšala žurku (FOTO)

 

Pre izvesnog vremena u javnosti su se pojavile poruke koje je Aleks Rodrigez, izabranik slavne Džej Lo, razmenjivao s fitnes modelom Lorin Hanter. Reč je o porukama veoma eksplicitnog sadržaja, a mediji su preneli da je pevačica odlučila da pređe preko njih.

 

foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da je Dženifer prevarena - njen bivši dečko Kasper Smart varao ju je s transrodnim modelom. Zato ni ne čudi što je pevačica sada na oprezu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Kako su pre nekoliko dana preneli mediji, Dženifer je svom dragom pravila društvo na jednom druženju s obožavaocima. Aleks Rodrigez je, inače, veoma uspešan igrač bejzbola i važi za jednog od najpoželjnijih sportista u Americi, pa je među fanovima koji su došli da ga upoznaju i dobiju autogram od njega bilo mnogo pripadnica nežnijeg pola.

 

(Ne)dostojna zamena za Dženifer Lopez: Da li vam se dopada kako izgleda žena s kojom je verenik varao slavnu pevačicu? (FOTO)

 

I dok je Rodrigez na Nacionalnoj sportskoj konvenciji kolekcionara suvenira u Čikagu ćaskao s obožavateljkama, Dženifer je stajala iza njega i više puta snimala i fotografisala ono što on radi - što on nije ni primetio.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Tako, ukoliko je Aleks prema pojedinim obožavateljkama bio ljubazniji nego što je poželjno, Džej Lo ima dokaz! Nije potez za pohvalu, ali moramo priznati da će je mnogi razumeti...

makonda-tracker