brzo ćete se predomisliti

Lako je njima, oni su milioneri: Holivudski glumac objasnio zašto grešimo kad god izgovorimo ovu rečenicu

0

Kris Hemsvort i njegova supruga Elsa Pataki (koje se svi sećamo kao prelepe nastavnice u Seranovima) poznati su po, najblaže rečeno, savršenom izgledu. I to im nije palo s neba.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Glumac koji je igrao Tora u čuvenom serijalu ističe da se prilično pomučio da bi izgradio čelično telo kakvo danas viđamo na naslovnim stranama.

Moji treninzi su izuzetno dinamični i volim da ih menjam. Lako mi dosade. Ako tog dana radim ruke, na primer, onda u pauzama radim skokove uvis. Time što radim više kardio vežbi, držim svoje telo u šoku i sprečavam eventualne probleme na pojedinim delovima tela", rekao je Kris.

Muškarci u Holivudu će celog oktobra meseca lakirati nokte - razlog će vas oduševiti! (FOTO)

 

Glumac kaže da mu se sviđa kako trenutno izgleda, ali da gruvanje mišića nije sve što želi.

 

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Želim da budem brži, fleksibilniji, spretniji. Zato treniram i tajlandski boks, surfujem, ali radim i jogu."

Međutim, pored toga što naporno trenira, nas je još više oduševio njegov odgovor na komentare da je poznatim ličnostima lako da vežbaju kad imaju toliko para.

Ne postoji količina novca koja može da sredi da neko drugi odradi trening za tebe. Ok, ako ne možeš da priuštiš ličnog trenera, vežbaj sa prijateljima. Treniraj u svojoj dnevnoj sobi. Lako je naći onlajn planove vežbanja i ishrane. Na kraju krajeva, da biste bili fit treba vam motivacija, a akcija je motivacija. Zato ne čekajte da neko dođe da vas pogura. Gurajte sami", rekao je glumac, a mi nemamo šta da dodamo.

 

 

makonda-tracker