Došao je i taj trenutak

Anđelina Džoli u velikom modnom editorijalu, 1. put posle teškog perioda: Pametno je što sam njih stavila na vrh svoje liste prioriteta (FOTO)

0

Popularna glumica Anđelina Džoli, prvi put posle razvoda od Breda Pita, pričala je otvoreno o svemu u intervjuu kojeg prati fantastičan editorijal Merta Alasa i Markusa Pigota.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zbog problema o kojima se pisalo, svet je znao da Branđelina ne finkcioniše kao ranije još 2016. godine. Te site godine u jednom trenutku Anđelina Džoli mislila je da stvari ne mogu biti gore. Međutim, razvod je svakako podigo toliku prašinu da je njen rastanak od Breda Pita jedan od najturbulentijih ikada pod Holivudskim nebom.

Par se zatim oglašavao u medijima prilično šturo, u nadi da deca neće biti upletena niukakve priče ili svađe, međutim nisu ni oni bili pošteđeni, a ni sputavani ukoliko bi poželeli da se izjasne, izaberu stranu, bilo šta.

 

A post shared by LifeStyle24 (@lifestyle24ukraine) on

Slavnim roditeljima nije bilo svejedno, ali bura se stišala, najgore je prošlo, a glumački par izašao je u susret voljenim mališanima kako bi zajedno hrabro dostigli kraj.

 

Započela proces promene pola: Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita postaje dečak (FOTO)

 

Sada, kako bi detaljnije pojasnila nemili događaj, Anđelina Džoli odlučila je da izađe iz sive zone, te pokaže šta je sada crno a šta belo. U septembarskom Veniti Feru, čiju naslovnicu ona i krasi, odgovorila je na razna pitanja ali i stavila tačku na određene glasine koje se i dalje vrzmaju oko njene porodice.

Naš stil života nije uopšte bio negativan. Putovanja nisu bila problem. Zapravo, to su bile izuzetne prilike da naša deca vide svet. Oni su 6 jakih individua i ja sam veoma ponosna na njih", naglasila je ona te otklonila svaku sumnju da ni putovanja nisu bila to što ih je sve u jednom trenutku razdvojilo.

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelina_so_jolie) on

 

Anđelina smatra da je najpametnije to što je odlučila da joj upravo deca budu na prvom mestu liste prioriteta. Samo porodica i ništa drugo.

Poslednjih 9 meseci trudim se da obavljam kućne poslove: čistim za psom, perem tanjire, čitam deci knjige i bajke pred odlazak u krevet. Baš želim deci da spremam doručak, da održavam kuću. To je trenutno moja strast. Kada legnem da spavam, razmišljam da li sam uradila prave stvari kao mama. Ili je jednostavno protekao još jedan običan dan."

Anđelina Džoli u očaju: Boluje od paralize lica, a za svoje stanje krivi dve stvari (FOTO)

 

U više navrata tokom intervjua, lepa glumica spomenula bi svoju majku Maršelin Bertrand, sa kojom je bila neizmerno bliska.

 

A post shared by @springfieldlife on

Tokom odrastanja, bila sam veoma zabrinuta za majku. Ne želim da moja deca budu tako zabrinuta. Mislim da je veoma važno plakati kada ti je teško, ali nikako pred decom. Ona ne treba da vide majku, niti oca povređenog, tužnog, jer to stvara određene traume."

Čitav svet ovaj intervju željno iščekuje, jer će imati prilike da zavire u četiri zida Anđeline Džoli po prvi put posle razvode, te uvide šta se tačno dogodilo tokom paklenog razvoda velike Branđeline.

 

A post shared by ايلا | Eila (@eilalna) on

 

makonda-tracker