ćutala je o najvećoj traumi

Glumica više od 30 godina krila da je zlostavljana: Kad je saznala da njen ujak ponovo napastvuje devojčice, odlučila je da ispriča sve

0

Još u detinjstvu odlučila je da sablasna tajna ne izađe iz četiri zida porodične kuće

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Lepa, popularna i uspešna, ali i duboko nesrećna zbog traume koja ju je proganjala većinu njenog života - to je životna priča slavne glumice Teri Hačer, koja je svoju mračnu tajnu razotkrila svetu tek kad je napunila 41. godinu.

 

Rane koje nikada neće zarasti: Ove holivudske zvezde su nakon života sa nasilnicima pronašle način da budu srećne (VIDEO)

 

Naime, ona je na jednom događaju Ujedinjenih nacija koji se održava u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama progovorila o stravičnom iskustvu seksualnog zlostavljanja iz detinjstva.

 

Glumica je ispričala kako ju je njen ujak zlostavljao kada je imala sedam godina.

 

foto: Profimedia

Bila sam uverena da je to moja krivica i krivila sam sebe za ono što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe", ispričala je Teri.

Iako je ćutala o celom događaju, njena majka je primetila da se čudno ponaša u blizini svog ujaka, pa ju je majčinski instinkt naterao da ćerku drži podalje od njega, iako joj je malena Teri rekla da je sve u redu i da se ne ljuti na njega, u strahu od posledica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker