porodična idila

Ovde ona i Vojin proživljavaju najlepše trenutke: Sloboda Mićalović otkrila kako izgleda njen porodični raj na Dunavu (FOTO)

0
Glumački par Sloboda i Vojin Ćetković pre nekoliko godina sagradili su kuću u Čortanovcima, u selu nadomak Inđije, kako bi svojim mezimicama Mili i Veri obezbedili zdravo odrastanje.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Priroda, čist vazduh i divan pogled uticali su da baš na ovom mestu slavni par izgradi vikendicu. Vojin je svojevremeo ispričao kako je došao na ideju da izgradi kuću baš u Čortanovcima.

 

Mila i Vera Ćetković u društvu najboljeg: Novak Đoković ugostio Slobodu Mićalović i njene ćerkice (FOTO)

 

- Moj drug ima vikendicu u Čortanovcima i često sam dolazio kod njega. Dovodio sam i decu, pa sam tako uz njega i sam došao na ideju da ovde sagradim kuću - rekao je Vojin.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

- To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zato što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo - rekao je Ćetković u jednoj emisiji.

 

Igrao je u seriji Srećni ljudi i po toj ulozi ga mnogi pamte: Ovaj naš glumac je otac sestara Mićalović (FOTO, VIDEO)

 

- Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu - ispirčao je srpski glumac.

makonda-tracker