važna životna lekcija

ZBOG SINA SE ODREKAO LUKSUZA: Dom slavnog turskog glumca više podseća na seosku kuću nego na vilu (FOTO)

4

Poznati Kemal iz serije "Porodica moga oca" u detinjstvu nije imao previše novca, te je i svog sina želeo da nauči važnoj životnoj lekciji o skromnosti.

 

 

Kruna njihove ljubavi jeste danas petogodišnji Činar, živahni dečačić koji veoma liči na tatu. A trenutak kad je saznao da će postati otac Bulent nikada ne može zaboraviti:

 

U 53. godini postaje tata: Slavni turski glumac je za svoje dete odabrao najlepše ime (FOTO)

Melis me pozvala dok sam bio na snimanju i rekla da ima poklon za mene. Povremeno je znala da me iznenadi nekom sitnicom, pa sam mislio da je o tome reč. No, sačekala me je kutija u kojoj su bile patikice za bebu i knjiga o očinstvu. Bio je to divan trenutak. I, znate, nisam mogao da se uzdržim, rasplakao sam se," ispričao je glumac poznatoj turskoj novinarki Ajše Arman. "Sada je naša porodica kompletna, a ja se osećam sasvim spremnim da svom sinu budem dobar otac."

 

A post shared by bulentinal (@bulentinal) on

 

Rođen 1973. u ruralnoj Šanliurfi, Bulent je želeo da i svom sinčiću obezbedi što prisniji dodir sa prirodom, pa je porodični dom podigao u oblasti Tarabija na evropskoj strani, koja gleda na Crno more.

 

 

A post shared by Melis İnal (@melissinal) on

 

Zbog vetrova sa severa, ovde je leti daleko svežije nego u drugim delovima Istanbula", objašnjava glumac razloge koji su odlučili o izboru. "Ja sam imao divno detinjstvo, sjajno smo se zabavljali po livadama i sokacima i zaista bih voleo da i moj sin nešto slično doživi".

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker