seoska idila

Vilu vrednu 160 miliona zamenili domom od svega 5 miliona dolara: Evo zašto danas svi pričaju o novoj kući Bekamovih!

0
Dejvid i Viktorija odlučili su da promene adresu i da u narednom periodu uživaju u čarima engleskog seoceta koje je odavno fasciniralo princa Harija, Kejt Mos i druge zvezde. U čemu je tajna?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Devet spavaćih soba, tri odvojene građevina sa modernim, staklenim produžecima - savršeno seosko imanje, zar ne?

 

Kako javljaju svetski mediji, Bekamovi od prošle godine tragaju za novim domom u Kotsvoldu kako bi mogli da uživaju u seoskoj idili. Takođe, Dejvid Bekam se raduje lovu na jarebice sa svojim prijateljem Gajem Ričijem.

 

STARI DOM Vila Bekamovih je definitivno najluksuzniji dom slavnih: Soba za pakovanje poklona i berbernica su samo dve od 110 prostorija u njoj! (FOTO)

 

On je navodno na Božić posetio ovu kuću i doneo odluku da je kupi.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Imanje se, tvrde mediji, proteže na 404 hiljade kvadrata i prepuno je namenski građenih kabina i kolibica. Sve goste osoblje dočekuje s parom čizmi velington i starinskim biciklima, a tu su i poniji, rustični dizajn i jednostavna dekoracija, tako da je sveukupan doživljaj ovog velelepnog poseda jednostavno veličanstven!

 

Viktorija blista od ponosa, dok Dejvid nije mogao da suzdrži emocije: Ovako izgleda proslava 18. rođendana Bruklina Bekama (FOTO)

 

Mnoge zvezde do sad su bile gosti ovog imanja, između ostalih bivši premijer Velike Britanije Džejms Kameron i njegova supruga Samanta, Kejt Mos, glumac Edi Redmejn sa suprugom Sarom i drugi...

makonda-tracker